HOME arrow WORKSHOPS
Hoofdmenu
Categorie├źn
WELKOM BIJ EXCLUSIEF WORKSHOPS WORKSHOPARRANGEMENTEN MARKT, BEURS & PARTY KETTINGEN SIERADEN & DRUKKNOPEN BROCHES & SPELDEN KINDERSIERADEN OORBELLEN & RINGEN SHAWLS HANGERTJES/ BEDELTJES ARMBANDEN REPARATIES INFO VOOR DETAILHANDEL HORLOGES OPEN WORKSHOP 28-10-014 SALE TOT 50% KORTING! LOSSE ONDERDELEN CADEAUBON MIX & MATCH made with love GELOOFSSIERADEN CORSAGES PARELSIERADEN DE NIEUWSTE ITEMS
Inloggen
Geen account? Registreren
Wachtwoord vergeten?
Zin om zelf lekker aan de slag te gaan? een vrijgezellenfeestje of zussenuitje? een sieradenworkshop bij exCLusief staat garant voor een geslaagd uitje! Van harte welkom!

Prijs workshop
€ 27,50 per persoon, inclusief:
- materiaal voor een damesketting (normaal halskettingformaat), armband, kinderketting (evt. met naam) of een hanger incl. koordketting/ spang;
- koffie met gebak;
- drinken met wat lekkers;
en een gezellige ochtend, middag of avond...
Als extra kunt u bijboeken:
- glaasje prosecco € 1,75 pp
- 2 hartige hapjes € 2,75 pp
- als u iets anders wenst: er is veel bespreekbaarUitleg over workshop
Voor deze workshop reserveren we ong. 2½ uur. We beginnen met koffie, thee en een lekker gebakje en ik geef uitleg over verschillende technieken. Iedereen gaat uit de grote collectie kralen, draden en bedels een selectie maken naar eigen smaak en wens en gaat dan aan het werk. Er zijn heel wat voorbeelden beschikbaar om ideeën op te doen. Onder begeleiding maakt u een prachtige ketting, armband of hanger, u kunt ook kiezen voor een kinderketting (evt. met naam). Als u wilt kunt u tegen meerprijs een (bijpassende) armband, oorbellen of een 2e ketting maken en/of gebruik maken van duurdere materialen. U kunt voor en na het sieraden maken lekker shoppen. U ontvangt tijdens de workshops 10% korting op alle sieraden en accessoires!

Een workshop afspreken?
Neem contact met me op via de mail of de telefoon en we spreken een datum af met elkaar. De workshops zijn bespreekbaar vanaf 4 personen (minimaal 4 volwassen) op alle dagen, zowel ´s morgens, ´s middags en ´s avonds, uitgezonderd de zondag. De workshops worden in principe gegeven op locatie van exCLusief in Woudenberg, dit is mogelijk tot ong. 17 personen. Wilt u op uw eigen locatie een workshop of bent u met een grote groep? ik hoor het graag.

Open workshopavond
Kunt u geen groepje om u heen verzamelen die hier enthousiast van wordt, maar vindt u het wel erg leuk een keer een workshop te doen? Hieronder de data met de workshops waarvoor u zich individueel ku!nt opgeven. Ook kinderen en jongeren kunnen aanschuiven bij deze workshop, voor kosten zie "kinderworkshop". Bent u met 2 of 3 personen, belt u dan gerust op voor de mogelijkheden. Meestal maken we dan van de datum een open workshopavond (dit is dus niet mogelijk overdag). Bij voldoende aanmeldingen gaan de avonden door, dit hoort u uiterlijk 3 dagen voor de geplande datum. Deze avonden beginnen om 19.30 en zijn ong. 22.00 uur afgelopen. Eerstvolgende open workshopavond: dinsdag 21 oktober 2014.

Kinderworkshop
7 jaar-12 jaar € 15,00 pp (13-16 jaar: € 19,95 pp):
- de kinderen krijgen uitleg over het maken van een ketting of een armband;
- ze zoeken kralen uit en gaan onder begeleiding een mooie ketting of armband maken;
- ondertussen worden ze verwend met lekkere dingetjes en drinken;
- ong. 1½ uur later kunt u de kinderen weer ophalen met hun eigengemaakte ketting of armband.
(minimaal 7, max 14 kinderen). Naamketting of -armband/ ketting met 3 roosjes: € 17,50 per kind.
Vanaf 12 personen graag een ouder aanwezig, tot 12 personen kunt u ervoor kiezen te blijven of ze op de afgesproken tijd weer op te halen.

Er zijn verschillende leuke workshoparrangementen te boeken, kijk onder categorie: workshoparrangementen.
WORKSHOPSSorteer op
CADEAUBON
CADEAUBON
€ 10,00
WORKSHOP 7-12 JAAR
WORKSHOP 7-12 JAAR
€ 15,00
WORSKHOP 13-16 JAAR
WORSKHOP 13-16 JAAR
€ 19,95
WORKSHOP DAMES
WORKSHOP DAMES
€ 27,50
WORKSHOP 18 SEPT. 2014
WORKSHOP 18 SEPT. 2014
€ 27,50
Uw bestelling
U heeft nog geen bestelling geplaatst.
Zoek product
  
Uitgebreid zoeken
Bekijk producten
parel met magneetsluting
parel met magneetsluting


FIJN BLAUW HANDMADE
FIJN BLAUW HANDMADE


HANDMADE ROOD/COGNAC
HANDMADE ROOD/COGNAC


OORBELLEN BLAUW GEM.
OORBELLEN BLAUW GEM.


HANGER MUZIEKNOTEN
HANGER MUZIEKNOTEN


Wisselend product
lief hartje
lief hartje
€ 5,00

Tell a Friend
Vertel anderen over deze webshop!
Nieuwsbrief
Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief!